miercuri, 24 octombrie 2012

"Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" de pe 23 noiembrie pe marile ecrane!


 BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie", o producţie MediaPro Pictures, cu Andreea Marin Bănică şi Dragoş Bucur în distribuţie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 23 noiembrie, informează MediaPro Distribution.
   "O loterie de familie" este continuarea filmului "Ho Ho Ho", lansat în urmă cu trei ani şi care a fost prima peliculă românească având ca temă centrală Crăciunul. Comedia "Ho Ho Ho", cu Ştefan Bănică şi Bogdan Iancu în rolurile principale, a fost un succes de casă pe marele ecran, fapt care a încurajat casa de producţie MediaPro Pictures să realizeze o continuare.
   Din 23 noiembrie, lungmetrajul "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" va putea fi urmărit pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution.
   În regia lui Jesus del Cerro şi produs de Alma Bacula, comedia "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" mizează pe o distribuţie de excepţie, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor. Copilul-personaj central din acest film este interpretat cu foarte mult talent de tânăra Patricia Posluşnic, secondată de tânărul actor David Petcu. Imaginea comediei este semnată de Viorel Sergovici, sunetul, de Marius Stănescu, în timp ce scenografia îi aparţine lui Mihnea Mihăilescu.
   "Conceptul filmului de familie nu este îndeajuns de exploatat în România şi, odată cu lungmetrajul ?Ho Ho Ho?, am realizat cât de doritor este publicul pentru acest tip de filme. Avem nişte actori fenomenali, de toate vârstele, şi, cu ajutorul lor şi al echipei noastre de excepţie, vom aduce publicului un film de Crăciun cu toate elementele necesare unei reţete de succes: umor, emoţie şi un sentiment de speranţă", declară Alma Bacula. Pentru a construi o poveste cât mai emoţionantă şi mai atrăgătoare pentru public, Alma s-a întors către locul care a dat un nou sens cuvântului "film", Hollywood, de unde a venit şi colaborarea cu tânărul scriitor Collin Jay Blair, cel care semnează scenariul comediei "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie".
   Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică) - singurul adult pe care îl cunoaşte - nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodată nu îl anticipase.
   Cu o poveste frumoasă şi foarte ofertantă, cu o distribuţie demnă de invidiat, "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie" este o producţie MediaPro Pictures, filmată în Bucureşti în doar 22 de zile, care va avea premiera în cinematografele din toată ţara pe 23 noiembrie.